وی در گفتگو با خبرنگار سینماپرس در مورد اینکه فیلم های عاشورایی برای تاثیرگذاری بیشتر بر مخاطب باید از چه شاخصه هایی استفاده کنند توضیح داد: فیلم های عاشورایی در مرحله اول باید منطبق با واقعیت باشند و داستان پردازی های مرسوم در وقایع تاریخی اسلام جایگاهی ندارد.
تهیه کننده «شکارچی شنبه» در ادامه افزود: در برخی فیلم های تاریخی شاهد هستیم که دیالوگ ها ، شخصیت پردازی ها و داستان پردازی ها مطابق با وقایع تاریخی نیست و در واقع آن چیزی که در واقعیت است بیان نمی کنیم، لذا می بایست از آنچه که مطابق با واقعیت های تاریخی خصوصاً مرتبط با وقایع صدر اسلام و اتفاقات مرتبط به ائمه اطهار(ع) نیست، پرهیز کنیم.
تهیه کننده «فرشتگان قصاب» در ادامه خاطرنشان کرد: در مرحله بعدی باید به تولید آثار عاشورایی هنرمندانه پرداخت زیرا چنانچه وقایع تاریخی هنرمندانه به تصویر کشیده نشوند، نمی توانند نظر مخاطب را جلب نمایند؛ باید نسبت به به باورها و برداشت های مردم از تاریخ خصوصاً در انتخاب بازیگران نقش های تاریخی و برخی مسائل عرفی و شرعی دقت نظر داشت.
تهیه کننده «گیرنده» تصریح کرد: در کنار تمامی این مسائل، باید نظرات علماء و مراجع را در تولید آثار تاریخی و عاشورایی لحاظ کنیم و از به تصویر کشیدن چهره شخصیت های مذهبی و مورد احترام مردم پرهیز نمائیم.
وی گفت: به نظر من هیچ هنرمندی قادر نخواهد بود شخصیت واقعی ائمه اطهار(ع) ، بزرگان دینی و تاریخی را به شایستگی ایفا نماید.
محمد قهرمانی در پایان این گفتگو یادآور شد: فیلمسازان باید در تولید یک اثر با مضمون مذهبی به ویژه عاشورا، همواره تلاش کنند تا از خودمحوری و برداشت های شخصی از تاریخ خودداری کرده و در صدد القای سلایق خود به مخاطب نباشند.
ارسال نظر